Arrangementer

Projektmesterskabet 2019

Beskrivelse

Elever i 8. klasse dyster, når de præsenterer deres projekter foran elever fra 7. og 8. klasse og et dommerpanel af lektorer fra SDU

I Projektmesterskabet sættes fokus på projektarbejdsformen. Elever fra 8. (og 9.) årgang kan deltage med de projekter, som de laver på skolen i deres projektuger eller med andre projekter. Det kræver derfor ikke nødvendigvis et stort ekstra arbejde at deltage.

Lærerne melder klasserne til. For hver tilmeldt klasse udvælger lærerne de tre bedste projekter og sender disse til dommerpanelet. Dommerpanelet udvælger 5 finalister til konkurrencedagen. Alle tilmeldte 8. klasser kommer med på finaledagen uanset, om der er finalistgrupper i klassen.

På finaledagen oplever 8. klasserne studiemiljøet, når de møder studerende og får en rundvisning.

Eleverne i 7. klasse inviteres til at deltage som publikum. De får deres eget program (ofte et science show), i den tid 8. årgang er på rundvisning.

På konkurrencedagen uddeles en dommer- og en publikumspris. En professionel vært sørger for god stemning og masser af humor. Således har både Jakob Riising, Martin Brygmann og Niels Olsen været værter ved Projektmesterskabet. I år kommer Sebastian Klein.

Læringsudbyttet for eleverne består i at se og opleve andre elevers præsentationer og præsentationsteknik under et professionelt set up. Med konkurrencen får projektarbejdet en ekstra dimension.

Tilmelding på House of Science her

Sidste frist er den 1. januar 2019.

Hvem

7. årgang deltager som publikum.

8. årgang (evt. 9. årgang) kan deltage i konkurrencen og som publikum.

Pris

Arrangementet er gratis, da det er er en del af Forskningens Døgn.

Hvor og hvornår

Tirsdag den 30. april 2019 - på Syddansk Universitet, Alsion

Kontaktinfo

 Michael Stender, House of Science mise@sonderborg.dk tlf. 27900121

Links og downloads

Kursus

Kursus:

Lærere inviteres til kursus/samtaledag om projektarbejdsformen den 3. oktober 2018. Målet er ved fælles hjælp at videndele det, der er godt, fra skole til skole. Se mere og tilmeld jer her

Folkene bag

Om os

Materiale

Presse

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 2163 1962

> Skriv til os