Læringsforløb

Opdagelsesrejsende, kolonisering og imperialisme

Beskrivelse

Forløbene er en pakkeløsning med materialer til tværfagligt arbejde. Global House afholder temadag til hvert forløb. På 6. årgang arbejdes der med opdagelsesrejsende i fagene historie, engelsk og natur og teknik. På 7. årgang arbejdes der med kolonisering i fagene historie, engelsk og geografi. På 8. årgang arbejdes der med imperialismen i fagene historie, samfundsfag, engelsk og geografi.

For oversigt over alle fag klik på følgende links: opdagelsesrejsendekolonisering og imperialisme.

Fag

Historie og samfundsfag

Fælles forenklede mål

Historie:

6. klasse: Færdighedsmål: Eleven kan identificere brud i og kontinuitet i historien. Vidensmål: Eleven har viden om væsentlige træk ved historiske perioder.

7. klasse: Færdighedsmål: Eleven kan forklare historiske forandringers påvirkning af samfund lokalt, regionalt og globalt. Vidensmål: Eleven har viden om forandringer af samfund lokalt, regionalt og globalt.

8. klasse: Færdighedsmål: Eleven kan sætte begivenheders forudsætninger, forløb og følger i kronologisk sammenhæng. Vidensmål: Eleven har viden om begivenheders forudsætninger, forløb og følger.

Samfundsfag:

8. klasse: Færdighedsmål: Eleven kan identificere demokratiformer og andre styreformer. Vidensmål: Eleven har viden om demokrati og andre styreformer.

Varighed

Ca. 6 lektioner pr. fag pr. forløb.

Hvornår

Forløbene ligger klar på meebook.

Kontaktinfo

House of Citizenship: Jesper Mønsted, mail jemn@sonderborg.dk, tlf: 20372460

Folkene bag

Om os

Materiale

Presse

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 2037 2460

> Skriv til os